PROIZVODNJA LESENIH LES
NAJVEČJEGA IZDELAVA V EVROPI

NAREJENO V
KANADSKI TEHNOLOGIJSKI NASCOR

VSE ODDELIMO
EVROPSKA UNIJA IN UK

JAZ SEM NAJVEČJE KAKOVOSTI

Izdelujemo kakovostne lesene tramove - sodoben konstrukcijski material za vgradnjo tal in strešnih sistemov v civilni in industrijski gradnji. Izdelani izdelki ustrezajo svetovnim standardom, zaradi česar je idealna rešitev za gradnjo okvirjev, opek, blokov in lesenih stanovanj.

Kakovostni tramovi

Lahka teža

Vrhunska trdnost

Možnost polaganja skritih komunikacij

Dolžina do 13 metrov

Sposobnost izdelave žarkov po meri

Enostavna in hitra montaža

Ognjeodporno

Tehnični certifikat ETA, certifikat CE

O SK-BEAM TEHNOLOGIJI

Tehnologija lesenega žarka je prišla k nam s severa Amerike. Eden od pionirjev v proizvodnji lesenih tramov je bila Trus Joist Corporation (TJ). Prvi žarek so izdali že leta 1969, kot rešitev za trg lesene gradnje stanovanj v smislu prekrivanja velikih razmikov in krepitve talnih tal. Do leta 1977 je izdeloval trakove iz vezanega lesa kot stojalo in trpežen les iz palic kot polico. Nato je Trus Joist Corporation spremenil dizajn in začel uporabljati enega od svojih izumov, Microllam, prvi laminirani furnir (LVL), ki je standardni blok nadomestil kot polico. To je omogočilo ne le večjo nosilnost žarka, temveč je omogočilo tudi izdelavo v velikih dolžinah do 16 metrov.

Druga prelomnica v tehnologiji lesenih I-tramov je bil prehod iz vezanega lesa na približno iverno ploščo ali OSB. To se je zgodilo leta 1990. OSB je cenejši, cenovno ugodnejši in trpežnejši od vezanega lesa. Zlasti ima visoke strižne vrednosti zaradi specifičnosti lepljenja, kadar so vsa vlakna v bistvu stkana. Danes skoraj vsak proizvajalec uporablja samo plošče OSB v svojih stanovanjskih in komercialnih izdelkih. Drugo podjetje ustanoviteljev proizvodnje lesenih tramov je bilo kanadsko podjetje Nascor Incorporeted. Ne samo da je izboljšala proizvodnjo tramov, ampak je tudi patentirala tehnologijo gradnje hiš z uporabo I-žarkov. Prav na Nascor opremi izdelujemo naše lesene tramove, ki zagotavljajo najvišjo kakovost izdelkov.

VRSTE JAZA

Type: SK-Beam

Višina: 241 mm, 302 mm, 356 mm, 406 mm

Dimenzije prirobnice: 64 x 38 mm

SK-žarki se uporabljajo predvsem pri projektih stanovanjskih in poslovnih

Gradnja. Zaradi širokih prirobnic so nosilci modela SK-Beam

imajo večjo površino za nohte in imajo visoko trdnost.

Type: SK-Beam.W

Višina: 241 mm, 302 mm, 356 mm, 406 mm, 457 mm 

Dimenzije prirobnice: 89 h 38 mm

Grede modela SK-Beam.W se uporabljajo v stavbah z izjemno veliko
velika obremenitev ali daljši razponi. Takšni tramovi se uporabljajo predvsem v gradnja komercialnih projektov in so idealni za uporabo kot špirovci.

Graditi hiše ali prodajati gradbeni material?
Postanite naš prodajalec!

Name
Phone *
E-mail

UPORABA

SK-tramovi se uporabljajo kot stropni tramovi, strešni špirovci, stenski nosilci. Ločeno priporočilo za energetsko učinkovite stavbe

STENE

Stene SK-žarkov so neverjetno tople! Navadna stena ima težave z linearnim toplotnim mostom, kar preprosto ni možno v žarku SK. Odsek snopa SK odpravlja vse toplotne izgube.

Fasada okvirne hiše iz I-žarka je lahko zaključena s katero koli kritino - od tiru do ometa, klinker opeke in tiskanega betona.

STROPNI PODATKI IN PODI

Razmerje trdnosti tal in njegove teže je glavna lastnost SK-nosilcev!

Dimenzijska odstopanja, ki povzročajo škripanje tal. Pokanje? Pozabi!

Možnosti zaključka, kot vedno, so odvisno od vas. Keramične ploščice, talne plošče, laminat, raztegljivi stropi, karkoli! Možna je vsaka konfiguracija.

KROV

SK-tramovi delujejo kot špirovci tako v samostojnih stavbah kot v stanovanjskih stavbah in so učinkovitejši in močnejši od običajnih špirovcev s pravokotnim presekom. Ne glede na to, kakšna je vaša streha - dvostranska, enostranska, ravna ali kot v hišah Gaudi-I-žarki bodo zagotovili moč desetletja! In kot vedno, ni pomembno, katere vrste dodelav se uporabljajo. Ploščice, kovinske ploščice, ploščice, beton itd.

O NAS

Dober dan, moje ime je Dan, izvršni direktor sem v "Karkas complete".

Naše podjetje z več kot 20-letno zgodovino je bilo ustanovljeno leta 1996 in je specializirano za lesarstvo. Leta 2006 je bila odprta nova proizvodna linija - leseni I-tramovi. Nabavljena je bila kanadska oprema Nascor, izvajala pa so se naročila dela s sodelovanjem kanadskih strokovnjakov za patentirano tehnologijo vodilnega v svetu. Razvit in implementiran je bil mednarodni sistem testiranja in testiranja izdelkov.
Vsi izdelki niso opravili samo postopka certificiranja v Rusiji in Evropski uniji, ampak so bili dodatno preizkušeni v znanih laboratorijih na negorljivost in trdnost ter pokazali odlične rezultate. Vsi testi in certifikati so le potrdili visoko kakovost naših izdelkov.

Pridruži se nam!

Lep pozdrav, Dan Topada, izvršni direktor

FOTOGRAFIJA IZ PREDMETOV


POZIVAMO NA SODELOVANJE

NAŠI KONTAKTI

Rusija, Moskva, Volokolamskoye avtocesta, 1