PUUN I-PALJOJEN TUOTANTO
EUROOPAN SUURIMTA VALMISTAJASTA

TEHDY
KANADAN TECHNOLOGY NASCOR

TOIMITAMME KAIKKI YLI
EUROOPAN UNIONI JA YHDISTYNYT KUNINGASKUNTA

KORKEIMMAN LAADUN I-PALKIT

Tuotamme korkealaatuisia puisia I-palkkeja - nykyaikaista rakennemateriaalia lattioiden ja kattojärjestelmien asentamiseen siviili- ja teollisuusrakennuksissa. Valmistetut tuotteet ovat maailmanluokan standardien mukaisia, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun runko-, tiili-, kortteli- ja puurakennusten rakentamiseen.

Korkealaatuiset palkit

Kevyt

Erinomainen lujuus

Mahdollisuus piilotetun viestinnän asettamiseen

Pituus jopa 13 metriä

Kyky valmistaa räätälöityjä palkkeja

Helppo ja nopea kokoonpano

Tulenkestävä

ETA-tekninen sertifikaatti, CE-sertifikaatti

TIETOJA SK-BEAM -TEKNOLOGISTA

Puisen I-palkin tekniikka on tullut meille Pohjois-Amerikasta. Yksi puisten I-palkkien tuotannon pioneereista oli Trus Joist Corporation (TJ). He julkaisivat ensimmäisen palkin vuonna 1969 ratkaisuna puurakennusmarkkinoille suurten jänteiden päällekkäisyyksien ja lattialattioiden vahvistamisen kannalta. Vuoteen 1977 saakka hän valmisti vaneripalkkeja telineenä ja kestävää sauvatankoa hyllynä. Sitten Trus Joist Corporation muutti mallia ja ryhtyi käyttämään yhtä keksinnöistään, Microllamia, ensimmäistä laminoitua viilua (LVL), joka korvasi vakiolohkon hyllynä. Tämän ansiosta palkin kantokyky ei pelkästään lisääntynyt, vaan myös mahdolliseksi tuottaa sitä suurina, jopa 16 metrin pituisina.

Toinen käännekohta puisten I-palkkien tekniikassa oli siirtyminen vanerista suunnilleen lastulevyksi tai OSB: ksi. Näin tapahtui vuonna 1990. OSB on halvempi, edullisempi ja kestävämpi kuin vaneri. Erityisesti sillä on korkeat leikkausarvot johtuen liiman ominaispiirteistä, kun kaikki kuidut ovat olennaisesti kudottuja yhteen. Nykyään melkein jokainen valmistaja käyttää vain OSB-levyjä asuin- ja kaupallisissa tuotteissaan. Toinen yritys puisten I-palkkien tuotannon perustajista oli kanadalainen yritys Nascor Incorporeted. Hän ei vain parannut palkkien tuotantoa, mutta myös patentoi tekniikan rakentaa taloja I-palkkien avulla. Tuotamme puiset I-palkit Nascor-laitteilla, mikä takaa korkealaatuiset tuotteet.

SK-PALJATYYPIT

Type: SK-Beam

Korkeus: 241 mm, 302 mm, 356 mm, 406 mm


Laipan mitat: 64 х 38 mm
SK-palkkeja käytetään pääasiassa asuin- ja kaupallisissa projekteissa
rakentamista. SK-Beam-mallin palkit ovat leveiden laippojensa ansiosta
on suurempi ala naulaamista varten ja niiden lujuus on suuri.

Type: SK-Beam.W

Korkeus: 241 mm, 302 mm, 356 mm, 406 mm, 457 mm Laipan mitat: 89 x 38 mm


SK-Beam.W-mallin palkkeja käytetään rakennuksissa, joissa on erittäin korkea
korkea kuorma tai yli pitkät jänteet. Tällaisia palkkeja käytetään pääasiassa
rakentaa kaupallisia projekteja ja ovat ihanteellisia käytettäväksi koskenlaskuina.

Rakentaa taloja tai myydä rakennusmateriaaleja?
Tule jälleenmyyjäksi!

Name
Phone *
E-mail

KÄYTTÖ

I-palkkeja käytetään kattopalkeina, kattokatoilla, seinätukeina. Erillinen suositus energiatehokkaille rakennuksille

SEINÄT

SK-palkkien seinät ovat uskomattoman lämpimiä! Tavallisella seinämällä on lineaarisen lämpösillan ongelmat, mikä ei yksinkertaisesti ole mahdollista SK-palkissa. SK-palkkiosa eliminoi kaikki lämpöhäviöt.

I-palkkiin kuuluvan runkorakennuksen julkisivu voidaan viimeistellä millä tahansa päällysteellä sivuraideista kipsiin, klinkeritiileihin ja painettuun betoniin.

KATTAMATTOMAT JA LATTOT

Lattian lujuuden ja painon suhde on SK-palkkien tärkein ominaisuus!

Mittapoikkeamat, jotka aiheuttavat lattian rapistumisen, eivät ole sallittuja. Halkeilua? Unohda!

Viimeistelyvaihtoehdot, kuten aina, ovat sinun. Keraamiset laatat, lattiapaneelit, laminaatti, joustavat katot, mitä tahansa! Mikä tahansa kokoonpano on mahdollista.

KATTO

SK-palkit toimivat koskenlaskuna sekä erillisissä rakennuksissa että kerrostaloissa, ja ne ovat tehokkaampia ja vahvempia kuin perinteiset suorakaiteen muotoiset poikkipartikat. Mikä tahansa katto onkin - kaksipuolinen, yksipuolinen, litteä tai kuten Gaudi-I-palkin taloissa, antaa voimaa vuosikymmeniin! Ja kuten aina, ei ole väliä minkä tyyppisiä pinnoitteita käytetään. Laatat, metallilaatat, laatat, betoni jne.

MEISTÄ

Hyvää päivää, nimeni on Dan, olen "Karkas valmis" toimitusjohtaja.

Yrityksemme, jolla on yli 20 vuoden historia, perustettiin vuonna 1996 ja se on erikoistunut puuntyöstöön. Vuonna 2006 avattiin uusi tuotantolinja - puiset I-palkit. Kanadalainen Nascor-laite ostettiin ja käyttöönotto tehtiin alan johtavasta patentoidun tekniikan kanadalaisten asiantuntijoiden osallistumisesta. Kehitettiin ja otettiin käyttöön kansainvälinen tuotetestaus- ja testausjärjestelmä.

Kaikki tuotteet läpäisivät sertifiointiprosessin Venäjällä ja Euroopan unionissa, mutta myös testattiin tunnetuissa laboratorioissa palamattomuuden ja lujuuden suhteen ja osoittivat erinomaisia tuloksia. Kaikki testit ja sertifikaatit vain vahvistivat tuotteidemme korkean laadun.


Liity meihin!

Ystävällisin terveisin, Dan Topada toimitusjohtaja

KUVA OBJEKTEISTA


KUTSUMME YHTEISTYÖHÖN

YHTEYSTIEDOT

Venäjä, Moskova, Volokolamskoje moottoritie, 1